Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #5084
    Minna
    Keymaster

    Nu är Min rätt – Din rolls skrifter klara! Vi hoppas på att få dem från tryck imorgon, men redan nu går de att ladda ner och beställa här: http://www.rfs.se/bestall-minratt
    Vore jättekul att få respons på innehållet och tankar kring hur ni kan använda skrifterna – tillsammans med barnet eller med andra aktörer!
    Mvh Minna, kommunikatör

    #5473
    Anonym
    Inaktiv

    Innehållet i materialet är förmodlkgen nästan allt en ny (eller varför inte en “gammal”) god man till ensamkommande behöver. Skriften till barnen är på svenska men den är tydlig, enkel och en fantastisk skrift att tillsammans med barn och tolk gå igenom, inte bara en utan flera gånger under resan till beslut. Dessa skrifter är också bra att resonera om och dela med sig av till de olika boendena och andra aktörer kring barnet. Helt enkelt ett bra material. Tack!

    #5475
    Anonym
    Inaktiv

    Hej Ingrid!

    Stort tack för dina positiva kommentarer!
    Skrifterna är tänka att användas på precis det sätt du beskriver, som en utgångspunkt för god man (och förstås även andra aktörer) och barnet att gå igenom uppdraget tillsammans.

    Skriften: Vad ska en god man hjälpa mig? finns nu också översatt till arabiska, dari och tigrinja. Översättningarna finns på RFS hemsida att ladda ner: http://www.rfs.se/bestall-minratt 

    Till vår stora glädje har skrifterna fått ett varmt välkomnande och är nu slut i lager. Tryckta material på svenska, arabiska, dari och tigrinja kommer att finnas till hösten!

    /Elin, projektledare

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Forumet ”Projekt: Min rätt – Din roll” är stängt för nya ämnen och svar.