RFS - Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare - Tillbaka startsidan

Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare

Människor till stöd för andra

Rollkolls informationsmaterial

Här kan man diskutera RFS arvsfondsprojekt Rollkoll som syftar till att reda ut rollerna mellan gode män/förvaltare och andra aktörer kring unga huvudmän med psykiska funktionsnedsättningar.

Nu är informationsmaterialen som tagits fram i Rollkoll klara. Ni kan läsa och ladda ner dem på www.rfs.se/bestall-rollkoll.

I nästa vecka kommer de även att finnas tillgängliga i tryckt version. Kom gärna med frågor och kommentarer.
Linda Fröström
03 mar 2015 08:54

Nu har det tryckta materialet kommit till kansliet! Det finns nu alltså även att beställa i tryckt version för myndigheterna och RFS föreningar. Se: www.rfs.se/bestallningsformular-rollkoll. /Minna, kommunikatör
minna
10 mar 2015 11:43

Rollkolls informationsmaterial (det tryckta) tog som ni kanske redan vet slut redan efter två månader. Nyss fick vi medel beviljade från Arvsfonden för Rollkolls tredje år, vilket innebär att nytt material kan tryckas upp till hösten. Det går också att ladda ner det digitalt på www.rfs.se/bestall-rollkoll. /Minna, RFS kommunikatör
minna
30 jun 2015 13:39

Har du sett RFS film Hallå det är jag, som tagits fram i arvsfondsprojektet Rollkoll?! Förhoppningen är att filmen kan förmedla en informativ och positiv bild av insatsen, framförallt till de personer som är behov av insatsen.

Se filmen på Vimeo här: www.vimeo.com/148368212
eller Youtube här: https://youtu.be/ljbGIGVSBrU
/Minna, RFS kommunikatör
minna
03 jun 2016 14:00