RFS - Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare - Tillbaka startsidan

Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare

Människor till stöd för andra

Artiklar

 • Se RFS seminarium i Almedalen!

  Missade du livsändningen av RFS seminarium i Almedalen? Lugn, inspelningen finns fortfarande att se på Youtube. Seminariet som leddes av RFS ordförande Jenny Ögren handlade om Visionsrummet - en plats där intagna och klienter själva kan arbeta med sin frigivningsförberedelse.
  Se RFS seminarium i Almedalen!
 • Uppdaterad manual för Visionsrummet

  Nu finns en uppdaterad manual för Visionsrummet. Tanken är att manualen ska vara en praktisk hjälp när ett visionsrum ska startas eller behöver uppdateras.
  Uppdaterad manual för Visionsrummet
 • Deklarera på anstalt

  2014-03-25 Nu ska det bli lättare för intagna på anstalter att lämna in sina inkomstdeklarationer. Thomas Karlsson, samordningsansvarig för Visionsrummet, har varit med och skapat rutiner för detta.
  Deklarera på anstalt
 • Thomas Karlsson, visionsrumsansvarig RFS

  Två visionsrum på en gång

  2013-03-06 RFS var med när kriminalvårdsanstalten Johannesberg invigde två visionsrum. Nu har alla intagna på anstalten tillgång till ett visionsrum där de aktivt kan arbeta med sin framtid.
  Två visionsrum på en gång
 • Thomas Karlsson

  Anstalten Storboda får Visionsrum

  2012-12-05 RFS var med och invigde Visionsrummet på anstalten Storboda. Det är det 23:e i ordningen. Den framtida utmaningen blir att hålla alla visionsrum levande, säger Thomas Karlsson vid RFS.
  Anstalten Storboda får Visionsrum