Kunskapsbank

Kunskapsbank

Rollkolls informationsmaterial (2017)

Nu finns Rollkolls två informationsmaterial återigen att beställa. Det går också bra att ladda ner som pdf-filer. I det rosa materialet är texten om anhöriga uppdaterad.


Ladda ner

Rollkoll – vad gör en god man och förvaltare, som riktar sig till dig som har eller funderar på att ansöka om god man eller förvaltare, ladda ner här (pdf). 

 

Rollkoll – ett material om god man och förvaltare i relation till andra aktörer, som riktar sig till den som har uppdrag som god man eller förvaltare, anhörig till den som får hjälp av en god man/förvaltare, kontaktpersoner enligt SoL och LSS, personliga assistenter, och boendepersonal, ladda ner här (pdf). 

Uppdatering text anhöriga (pdf)

Läs mer om Rollkoll här

Ladda ner översättningar av Rollkoll (arabiska, engelska och finska) samt lyssna på Rollkoll

Beställ

Fyll i formuläret nedan för att beställa rollkollsmaterialen.

Materialet kan beställas för en kostnad om 5 kronor/skrift, administrationsavgift om 20 kronor- plus portokostnad. Minsta beställning är 10 ex. Endast beställningar enligt följande 10, 15, 20, 25 osv.

Föreningar, myndigheter och andra aktörer kan beställa materialet, för enstaka exemplar finns alternativet att ladda ner det digitalt, se ovan. Privatpersoner som vill ta del det tryckta materialet uppmanas att kontakta sin myndighet.

Vid separat fakturaadress mejla den till info@rfs.se. Om du har frågor, mejla till info@rfs.se eller ring 08-556 068 30.