Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Arvode #5302
  C
  Medlem

  Tack EveSve 😀

  som svar på: Arvode #5299
  C
  Medlem

  Tack. Det är första gången jag ska göra på detta sättet och flera arvoden som ska betalas ut från både föregående och detta året.
  Så därför jag känner mig lite osäker.

  Du tänker på hjälpblanketten på skatteverket där jag kan fylla i siffrorna i förväg. Men då behöver jag hämta ett OCR nummer från Skatteverket också på deras hemsidan. Redan innan jag går till banken och ordnarallt?

  Tack.

  som svar på: Arvode #5297
  C
  Medlem

  Det här var lite svårt att förklara via skrivledes.

  På själva arvodebeslutet står att i det fall man behöver ta ut medel från ÖF spärrat konto för arvode och andra avgifter så fungerar detta också som ett uttagsmedgivande.
  Vilket jag önskar göra.

  Men då det ska delas upp för arvode och till avgifter till skatteverket. Kan jag säga på banken att den här summan ska betalas ut till goda mannen och den här ska in till Skatteverket och lösa allt där eller tar jag in pengarna till transaktionskontot först för att jag sen ska kunna göra denna fördelning av summan till goda mannens konto och Skatteverket?

  som svar på: Arvode #5295
  C
  Medlem

  För om jag tar arvodebesluten till banken så gör jag väl överföring till Godman transaktionskontot först och därefter sköter jag sen utbetalning till Skatteverket och den f.d. gode mannen därifrån?

  som svar på: Arvode #5294
  C
  Medlem

  Hej Tommy,

  Du menar att jag ska begära ett uttag från ett ÖF-spärrade konto till transaktionskontot på detta?
  Istället för att ta med arvodebesluten till banken och ta ut arvode och arbetsgivaravgifterna på det sättet?

  Jag fick precis innan göra en överföring från ÖF spärrat konto till transaktionskontot då jag behöver till löpande utgifter. Synd att jag inte hade dessa beslut lite tidigare. 😛

  som svar på: Arvode #5292
  C
  Medlem

  Tack för era svar 🙂

  Tror ni banken godkänner den kopia som inte ser ut som original gällande underskrift på det ena arvodebeslutet från 2014.

  Fick med ett underlag till arvodebeslutet där jag ska skicka in och godkänna eller godkänna med korrigeringar. Men detta är som det slutliga beslutet så jag kan betala ut arvodet nu eller postar jag in för att inväntar vidare besked?
  Sen min sista fråga om jag väljer att ta ut pengar från det ÖF spärrade kontot till arvodet. Blir det krångligt om jag tar ut skatter och sociala på det vanliga transaktionskontot?

  som svar på: Uttag från ÖF konto #5286
  C
  Medlem

  Klart man inte kan skicka in utan summa 😉
  Jag skrev nog lite för fort ovan.

  De kommer föras över till transaktionskontot och alla
  utgifter kommer ju som vanligt att specificeras.

  Tack för era svar 🙂

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)