Bli medlem

Vill du bli medlem hos oss?

Fyll i formuläret nedan för att lämna din anmälan om medlemskap. Medlemsavgiften för 2023 är 100:-. Betala in på postgiro 489 93 15–8
i samband med din anmälan. Märk inbetalningen med ditt namn, maila gärna till gmfvhbg@gmail.com efter betalning så denne kan ange status att betalning skett.

Vi rekommenderar att du som är god man eller förvaltare lägger till RFS ansvarsförsäkring (rättsskydd och förmögenhetsskada) till en kostnad av 205:-/år. Läs mer om försäkringarna här.

Avgiftsperioden är 1/1 – 31/12.

Vi vill gärna ha din e-postadress, eftersom det är dit vi skickar kallelser till våra möten eller annan information som kan vara bra att ha.

Om medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i lokalföreningens och Riksförbundet frivilliga samhällsarbetares, RFS, medlemsregister och du accepterar att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av registeransvariga personer i respektive lokalförening samt av RFS. Läs mer om medlemsregistret.

Väl mött i vår förening!

Bli medlem – Helsingborgs frivilliga samhällsarbetare


  • Om medlemsregistret och integritetspolicy

    När du ansöker om medlemskap accepterar du våra medlemsvillkor och integritetspolicyn.