Bli medlem

Så här blir du medlem

Fyll i formuläret för att lämna din anmälan om medlemskap. Medlemsavgiften som är 150 kronor betalar du in till plusgiro 543696-9 eller bankgiro 5674 – 4485. Märk inbetalningen med ditt namn.

Via RFS får du som medlem en olycksfalls- och krisförsäkring. Gode män och förvaltare har även möjlighet att teckna en ansvarsförsäkring för 145 kr per år, denna avgift kan gärna betalas in i samband med din medlemsavgift.. Du behöver då fylla i de sex första siffrorna i ditt personnummer nedan.

Läs om vad medlemskap i en lokalförening inom RFS kan ge på förbundets sida.

Därför behöver vi ditt mobilnummer

Vi skickar ut sms med uppdateringar och information om ändringar av våra arrangemang. Därför är det bra om vi har mobilnummer till alla våra medlemmar.

Om medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i lokalföreningens och Riksförbundet frivilliga samhällsarbetares, RFS, medlemsregister och du accepterar att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av registeransvariga personer i respektive lokalförening samt av RFS. Läs mer om medlemsregistret.

Bli medlem – Norra Älvsborgs förening för frivilliga samhällsarbetare


  • Om medlemsregistret och integritetspolicy

    När du ansöker om medlemskap accepterar du våra medlemsvillkor och integritetspolicyn.