Bli medlem

Vill du bli medlem?

Fyll i formuläret för att lämna din anmälan om medlemskap. Medlemsavgiften för 2018 är 100 kronor som du betalar in till plusgiro 708572-3 i samband med anmälan. Märk inbetalningen med namn.

Ansvarsförsäkringen som också är viktig för god man och förvaltare kostar 145 kr och kan med fördel betalas samtidigt som medlemsavgiften. Den som vill ha ansvarsförsäkringen behöver även fylla i sitt personnummer nedan (första sex siffrorna). Mer information om ansvarsförsäkringen finns hos RFS.

Läs om vad medlemskap i en lokalförening inom RFS kan ge på förbundets sida.

Därför behöver vi e-post

Vi skickar ut information om våra arrangemang via e-post. Ange din e-post i formuläret här nedan så kommer du att få vår medlemsinformation skickad till dig. Du kan alltid hitta samma informationen på vår sida Program och i vår kalender.

Om medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i lokalföreningens och Riksförbundet frivilliga samhällsarbetares, RFS, medlemsregister och du accepterar att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av registeransvariga personer i respektive lokalförening samt av RFS. Läs mer om medlemsregistret.

Bli medlem – Skaraborgs frivilliga samhällsarbetare


  • Om medlemsregistret och integritetspolicy

    När du ansöker om medlemskap accepterar du våra medlemsvillkor och integritetspolicyn.