Bli medlem

Så här gör du för att bli medlem

Fyll i formuläret nedan för att lämna din anmälan om medlemskap. Medlemsavgiften är 150 kr/år. Betala in den i samband med din anmälan till bankgironummer: 5630-3365. Märk inbetalningen med ditt namn.

RFS ansvarsförsäkring kostar ytterligare 145 kr/år och kan med fördel betalas in till föreningens bankgiro tillsammans med medlemsavgiften (föreningen förmedlar den sedan till försäkringsbolaget via RFS). Den som vill ha ansvarsförsäkringen behöver även fylla i sitt personnummer nedan (första sex siffrorna). Läs om vad medlemskap i en lokalförening inom RFS kan ge på förbundets sida.

Därför behöver vi e-post

Vi skickar i första hand ut information om våra arrangemang via e-post. Ange din e-post i formuläret här nedan så kommer du att få vår medlemsinformation skickad till dig. Meddela gärna om du önskar få information på annat vis.

Om medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i lokalföreningens och Riksförbundet frivilliga samhällsarbetares, RFS, medlemsregister och du accepterar att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av registeransvariga personer i respektive lokalförening samt av RFS. Läs mer om medlemsregistret.