Medlemsservice

Medlemsservice

Medlemsservice

Här hittar du information för dig som medlem och material som kan vara till stöd för dig som är förtroendevald i din lokala förening. Du som ännu inte är medlem kan läsa om vad ett medlemskap kan ge dig.


Rådgivning

Som medlem i en lokalförening inom RFS har du möjlighet att få rådgivning av våra ombudsmän i frågor som rör dina uppdrag. Uppge din föreningstillhörighet vid kontakt! Frågor som handlar om godmans- och förvaltaruppdrag mejlas till: godmansfragor@rfs.se

Om du vill bli medlem, läs mer under Bli medlem.

Samverkansforum för föreningar

Förbundsstyrelsens ordförande Jennica Simesgården bjuder in medlemmar i RFS lokalföreningar till digitala samverkansforum. Samverkansforumen syftar till att ge medlemmar i RFS möjlighet att påverka förbundet, möjlighet till stöd för lokalföreningarna och ger medlemmar insyn i styrelsens och kansliets arbete.

Om du redan är medlem mejla jennica.simesgarden@rfs.se för att lämna förslag på frågor att ta upp på samverkansforumen.

Ingen föranmälan behövs för att delta. Du hittar anslutningslänkarna i RFS kalendarium (de läggs upp i anslutning till mötesdatumet).

Samverkansforum 2022-2023 äger rum kl 18.00 – 19.30 på följande onsdagar:

30 november – INSTÄLLT

1 februari

29 mars

Försäkringsfrågor

Läs vad som ingår i försäkringarna, hur ansvarsförsäkringen för gode män tecknas samt hitta kontaktuppgifter till vår försäkringsmäklare under Försäkringar.

Förtroendeuppdrag i föreningen

Sitter du i föreningens styrelse, valberedning eller revision? Vi har samlat information som kan vara till stöd för dig under  För dig som har förtroendeuppdrag i föreningen.

 

Välkommen att kontakta oss på RFS kansli om du har frågor. RFS kansli har telefontid vardagar mellan klockan 9.00 och 16.00. Lunchstängt 12.00 – 13:00.

Telefon till växeln: 08-556 068 30 E-post: info@rfs.se

Mer kontaktuppgifter

Välkommen till RFS!