Om RFS

Om RFS

Rollkolls informationsmaterial

Beställ Rollkolls informationsmaterial i tryckt version eller ladda ner digitalt.


Rollkoll – vad gör en god man och förvaltare riktar sig till dig som har eller funderar på att ansöka om god man eller förvaltare. Materialet tar upp frågor som hur man ansöker om en god man eller förvaltare. Vilken hjälp en god man och förvaltare kan ge. Vad skillnaden är mellan god man och förvaltare är och vad det kan kosta. Materialet beskriver också vad en god man och förvaltare inte ska hjälpa till med och vem du då skulle kunna be om hjälp.

Ladda ner filen här (pdf)

Lyssna på ljudfilen här

Rollkoll – ett material om god man och förvaltare i relation till andra aktörer riktar sig till den som har uppdrag som god man eller förvaltare, anhörig till den som får hjälp av en god man/förvaltare, kontaktpersoner enligt SoL och LSS, personliga assistenter, och boendepersonal. Materialet beskriver de olika aktörernas uppdrag och arbetsuppgifter och ger en generell översikt om vem som ska hjälpa till med vad.

Ladda ner filen här (pdf)

Lyssna på ljudfilen här

Uppdatering text anhöriga (pdf)

Beställ

Fyll i formuläret nedan för att beställa Rollkoll. Materialet kan beställas för en kostnad om 5 kronor/skrift, administrationsavgift om 20 kronor- plus portokostnad. Minsta beställning är 10 ex. Endast beställningar enligt följande 10, 15, 20, 25 osv.

Föreningar, myndigheter och andra aktörer kan beställa materialet, för enstaka exemplar finns alternativet att ladda ner det digitalt, se ovan. Privatpersoner som vill ta del det tryckta materialet uppmanas att kontakta sin myndighet.Vid separat fakturaadress mejla den till info@rfs.se.

Beställ Rollkoll


Om du har frågor, mejla till info@rfs.se eller ring 08-556 068 30.