Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5012
  Anonym
  Inaktiv

  Oklarhet och frågor kring vad som hänt tidigare i uppdraget och tidigare GM inte svarar på brev eller e-post samt inte går att nå per telefon. Vad gör jag? Hur skulle ni göra?

  #5173
  Anonym
  Inaktiv

  Några gånger har jag övertagit godmanskap utan att få någon avrapportering. De gångerna har jag inte haft något större behov av kontakt med den tidigare GM. Mycket ger sig ju, när man upprättar kontakterna med myndigheter och andra. Och kunskaperna växer ju sen med tiden. Men om det är någon mer angelägen fråga som måste besvaras, skulle jag nog först försöka få kontakt med den myndighet eller person, som kan ha information. Går inte det skulle jag nog be ÖFN anmoda vederbörande att inkomma med begärda uppgifter. Du har väl fått sluträkningen för synpunkter och kanske i det sammanhanget skulle kunna begära komplettering betr den oklara frågan. ÖFN bör under alla omständigheter ha ett ansvar att hjälpa till, tills oklarheterna skingrats.

  #5181
  Anonym
  Inaktiv

  I slutändan bör det väl gå att behandla uppdraget som ett helt nytt uppdrag UTAN någon f.d. GM.

  #5182
  Anonym
  Inaktiv

  Det är väl inte fel att betrakta uppdraget som “nytt”. Jag tycker egentligen bäst om att bilda mig en egen uppfattning och inte bygga alltför mycket på det som varit. Som tillträdande god man ska jag ju göra en tillgångsförteckning, och den låter jag alltid bygga på mina inhämtade uppgifter, eftersom det är jag som har ansvaret, inte den som slutat.

  Den viktigaste nödvändiga informationen när uppdraget startar bör Öf kunna bistå med.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Forumet ”Nytt uppdrag” är stängt för nya ämnen och svar.