RFS - Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare - Tillbaka startsidan

Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare

Människor till stöd för andra

Rollkolls informationsmaterial (2016)

Framsida Rollkoll – vad gör en god man och förvaltare

2016-04-04

Nu finns Rollkolls två informationsmaterial åter i lager och kan laddas ner och beställas.

Ladda ner

Rollkoll – vad gör en god man och förvaltare, som riktar sig till dig som har eller funderar på att ansöka om god man eller förvaltare, ladda ner här (pdf).

 

 

Framsida  Rollkoll – ett material om god man och förvaltare i relation till andra aktörer Rollkoll – ett material om god man och förvaltare i relation till andra aktörer, som riktar sig till den som har uppdrag som god man eller förvaltare, anhörig till den som får hjälp av en god man/förvaltare, kontaktpersoner enligt SoL och LSS, personliga assistenter, och boendepersonal, ladda ner här (pdf)

Läs mer om Rollkoll här 

 

 

Beställ

Genom att fylla i formuläret nedan kan du beställa rollkollsmaterialen. Läs nedan vad som gäller för beställare inom myndighet, privata aktörer eller lokalförening. 

Myndigheter (som inte tidigare beställt Rollkoll) - Kan beställa upp till 50 exemplar av respektive material mot en administrationsavgift om 20 kronor plus portokostnad. Beställning kan göras om 10, 20 eller 50 exemplar av respektive material.

Myndigheter och privata aktörer- Kan beställa upp till 200 exemplar av respektive material för en kostnad om 5 kronor/ material, administrationsavgift om 20 kronor- plus portokostnad. Beställning kan göras om 10, 20 , 50, 100 eller 200 exemplar av respektive material.

RFS lokalföreningar - Kan beställa upp till 50 exemplar av respektive material kostnadsfritt. Efter det betalar föreningen portokostnaden. Beställning kan göras om 10, 20 eller 50 exemplar av respektive material

För privatpersoner hänvisar vi till att materialen finns att ladda ner som pdf.

Vid separat fakturaadress mejla den till info@rfs.se. Om du har frågor, mejla till info@rfs.se eller ring 08-556 068 30.